Gyermekvédelmi szűrőszoftver

A szűrőszoftvereket, a szülői felügyeleti katalógust az alábbi linken találja meg:

Ingyenes és fizetős egyaránt megtalálható a listában.

Szűrőszoftver katalógus

Ingyenes Norton Family gyermekvédelmi szűrőszoftver letöltése:

https://onlinefamily.norton.com/familysafety/help/NSMInstallCard/eng/NF_Install_Card.pdf?

 Alapvető szolgáltatások

Internetes felügyelet:

Nyomon követi az összes webhelyet, amelyet a gyermekei meglátogatnak számítógépükön, Mac vagy Android rendszerű mobilkészülékükön, és letilthat adott webhelyeket vagy webhelytípusokat.

Közösségi oldalak megfigyelése:

Megmutatja, hogyan jelennek meg gyermekei a közösségi oldalakon, beleértve az általuk használt nevet, életkort és profilképet.

Keresés-felügyelet:

Megtudhatja, gyermekei milyen szavak és kifejezések segítségével keresnek az interneten, és lehetővé teszi, hogy kiszűrje a számukra nem megfelelő tartalmakat.

Személyes adatok védelme:

Segítségével megakadályozhatja, hogy gyermekei bizalmas személyes adatokat osszanak meg az interneten, beleértve a telefonszámot, a társadalombiztosítási azonosítót és az e-mail címet.

Időkorlát beállítása:

Megtudhatja, mennyi időt töltenek gyermekei az interneten, és időkorlátok segítségével meghatározhatja, mennyi időt tölthetnek számítógépezéssel. A számítógép-használatot akár a nap adott óráira vagy a hét bizonyos napjaira is korlátozhatja.

E-mail figyelmeztetések:

Automatikusan riasztást küld e-mailben, amikor a gyermekei nem törődnek egy figyelmeztetéssel, vagy megkísérelnek meglátogatni egy tiltott webhelyet.

Szülői mobilalkalmazás:

Lehetővé teszi, hogy felügyelje gyermekei iPhone®, iPad® vagy Android™ mobil eszközökön végzett online tevékenységeit, és hogy megváltoztassa a beállításokat akkor is, ha éppen úton van.

A telepítési útmutatót innen töltheti le:

 https://onlinefamily.norton.com/familysafety/help/NSMInstallCard/eng/NF_Install_Card.pdf?